网站标志
点评详情
发布于:2017-11-25 16:55:47  访问:143 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
μητέρα Mail μητέρα Κατασκευή Ιστοσελίδων Φόβοι μήπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε και τη γυναίκα του!
Κατασκευή Κατασκευή Ιστοσελίδων Ιστοσελίδων Το γεγονός ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας δεν δίστασε να εκτελέσει τον αγαπημένο του θείο βάζει σε υποψίες τα διεθνή ΜΜΕ..."
Φόβοι μήπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε και τη γυναίκα του! Κατασκευή Ιστοσελίδων
Το γεγονός ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας δεν δίστασε να εκτελέσει τον αγαπημένο του θείο βάζει σε υποψίες τα διεθνή ΜΜΕΆφαντη είναι εδώ και μέρες η σύζυγος του βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν, με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης να αναρωτιούνται για την τύχη της.
Η νεαρή Ρι Σολ Γιου, που έχει αδυναμία στα τσαντάκια Dior και τη δυτική μόδα, έχει να δώσει σημάδια ζωής πάνω από δύο εβδομάδες.
Το γεγονός ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας δεν δίστασε να εκτελέσει τον αγαπημένο του θείο, βάζει σε υποψίες τα διεθνή ΜΜΕ που αναρωτιούνται αν ο Κιμ Γιονγκ Ουν προσπάθησε να κλείσει το... στόμα της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του.
Είναι γεγονός πάντως, ότι η Ρι δεν έκανε τελευταία δημόσιες εμφανίσεις όμως η συγκεκριμένη χρονική περίοδος που σημειώνεται η... εξαφάνισή της εγείρει ανησυχία για την ασφάλειά της. Αλλά και το ότι ο Κιμ οργώνει τη χώρα χασκογελώντας, φωτογραφίζεται δημοσίως σε ιχθυοτροφεία και όπου αλλού τραβάει η όρεξή του χωρίς να έχει στο πλευρό του την σύζυγό του, ενισχύουν αυτούς τους φόβους. Εξάλλου όλοι γνωρίζουν ποια θα είναι η τύχη της Ρι αν δείξει το παραμικρό ίχνος ανυπακοής στον Κιμ Γιονγκ Ουν.
Η Ρι αλλά και η θεία- χήρα του αδικοχαμένου στρατηγού που εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, είναι οι δύο γυναίκες που συμβουλεύουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως υποστηρίζουν τα νοτιοκορεάτικα ΜΜΕ. Εάν ο Κιμ ένιωσε ότι δεν μπορεί να βασιστεί στην σύζυγό του αλλά υπό τον φόβο ότι μπορεί να κάνει " κόμμα" με την θεία του, μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, επισημαίνει η Εφημερίδα "Daily Mail".
Η θεία του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Κιονγκ Χούι, μετά την εκτέλεση του συζύγου της την περασμένη εβδομάδα, αναβαθμίστηκε και μάλιστα φέρεται να έδωσε το πράσινο φως για να βγει από τη... μέση ο ερωτύλος άνδρας της. Ο θείος του Κιμ Γιονγκ Ουν που εκτελέστηκε, ήταν ο δεύτερος ισχυρότερος άνδρας της απομονωμένης αυτής χώρας και σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό Τύπο, είχε μεγάλη αδυναμία στον... ποδόγυρο, γεγονός που τα τελευταία χρόνια είχε κάνει έξαλλη την σύζυγό του. Η 67χρονη θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Κιονγκ Χούι, κόρη του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας Κιμ Ιλ Σουνγκ, διορίστηκε μέλος της επιτ ροπής κηδειών του κυβερνώντος κόμματος, μια υψηλή θέση. Όμως, η εύθραυστη υγεία της δεν της δίνει αφήνει πολλά περιθώρια ζωής, επισημαίνουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Αρχικά είχε ακουστεί ότι είναι αλκοολική, εν συνεχεία όμως έγινε γνωστό ότι δεν της απομένουν πολλά χρόνια ζωής.
Εκτός από την θεία, και η σύζυγος του βορειοκορεάτη ηγέτη, Ρι Σολ Γιου, με την οποία ο Κιμ Γιονγκ Ουν απέκτησε πρόσφατα ένα κοριτσάκι, εικάζεται ότι ασκούσε μεγάλη επιρροή στον σύζυγό της.
Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της...Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.
"Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην Κατασκευή Ιστοσελίδων περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων", δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.
Η έκθεση με τίτλο "Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά Κατασκευή Ιστοσελίδων των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;" βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.
Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.
Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.
Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.
" Κατασκευή Ιστοσελίδων Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες", σύμφωνα με την έρευνα.
Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.
Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.
Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.
Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.
Κατασκευή Ιστοσελίδων Θα πόζαρα ξανά γυμνή μόνο για τον Hugh Hefner, λέει η XL τηλεπαρουσιάστρια Gemma Collins:
Γεμάτη υπερηφάνια φωτογραφήθηκε μπροστά από την αφίσα της με το μότο: «Καλύτερα να κυκλοφορώ γυμνή παρά με γούνα».Διάσημα πρόσωπα όπως η Khloe Kardashian, η Kelly Brook και η Helen Flanagan έχουν ποζάρει γυμνές για να ενισχύσουν και να προωθήσουν το φιλανθρωπικό έργο της PETA. Η τελευταία σταρ που φωτοραφήθηκε είναι η Βρετανίδα Gemma Collins.
H πληθωρική τηλεπαρουσιάστρια και σχεδιάστρια ρούχων για εύσωμες γυναίκες πόζαρε στο φακό όπως τη γέννησε η μαμά της ζαπλώνοντας σε ροζ μεταξωτά σεντόνια και φορώντας μόνο τα μαργαριτάρια της. Γεμάτη υπερηφάνια φωτογραφήθηκε μπροστά από την αφίσα της με το μότο: «Καλύτερα να κυκλοφορώ γυμνή παρά με γούνα».
Μιλώντας για τη φωτογράφηση είπε: «Εκανα μόνο μια γυμνή λήψη και είναι αρκετή. Δεν νομίζω ότι θα ξαναφωτογραφηθώ γυμνή παρά μόνο αν μου το ζητούσε ο Hugh Hefner για το Playboy». Το επόμενο που μένει να δούμε λοιπόν είναι τη γλυκιά Gemma γυμνή στο Playboy!
 
 
 
 
Κατασκευή Ιστοσελίδων
source: http://www.protothema.gr/world/article/337594/-fovoi-tora-kai-gia-tin-tuhi-tis-gunaikas-tou-kim-giong-oun/
Κατασκευή Ιστοσελίδων…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表